BURGER KING® ÉS AZ ULTRA TISZA-TÓ 130

KIHÍVÁS ÉS CSAPAT!

Hatalmas öröm számunkra, hogy idén ötödik alkalommal itt lehetünk, és találkozhatunk Veletek egy ilyen fantasztikus helyszínen és rendezvényen.

A BURGER KING® számára kiemelten fontos a sport és az aktív életmód támogatása, emiatt is szeretünk hozzájárulni az ULTRATISZA-TÓ sikerességéhez és jó hangulatához. Hálásak vagyunk a Balatonman csapatának azért, hogy itt lehetünk és azért is, hogy ilyen minőségben kerül lebonyolításra az esemény.

Szponzorként szerettünk volna egy olyan verseny mögé beállni, amely különleges és egyedi, csak úgy, mint a mi tűzön grillezett húspogácsáink a hamburgerek világában. Az ULTRATISZA-TÓ egy nagyon egyedi és különleges verseny, ahol a pálya nem csak kihívást jelent, de a helyszín és a természet közelsége miatt egy csodálatos élményt is.

A verseny különlegessége – a helyszín szépsége mellett- az egyedülálló Bringatúrában is rejlik, ahol a kerékpározás szerelmesei tehetik próbára állóképességüket. Reméljük, hogy az idei ULTRATISZA-TÓ után egy élménnyel távozik innen minden versenyző.

Szeretnénk eredményes felkészülést, élményekben és sikerekben gazdag versenyt és jó szórakozást kívánni minden résztvevőnek!

A BURGER KING® csapata

Menü