Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal.

2018. évi versenyeink

Az események megnyitása után könnyen és villámgyorsan nevezhetsz a versenyzői profilod segítségével.

Primavera BALATONMAN FÜRED


Hetedik alkalommal rajtol el 2018-ban a Balatonman Füred. Koncentrálj önmagadra a pályán, érj célba és ünnepeljük együtt az eredményeket, szeretett sportágunkat, valamint a szezon végét.

Polar Füred Őszi Futam


Készen álltok? Akkor elő a hosszú nadrágokkal és találkozzunk szeptember 16-án, az Őszi futam Füreden! A 2018. évi eseményünk legnagyobb újítása, hogy teljesen önálló programként, vasárnap rendezzük meg számotokra! A versenyközpont helyszíne a nagystrand lesz, ebből kifolyólag az útvonal is új nyomvonalon halad majd! Várunk benneteket!

Bridgestone Budaörs Félmaraton


A 2018-as szezon utolsó eseménye Budaörsön rajtol el! Igazán megéri rajthoz állni, hisz az első 1000 befizetett, „prémium félmaraton” nevezőnk Under Armour befutócsomagot kap a sikeres teljesítést követően! Mivel várunk még? Komplett frissítéssel, korosztályos eredményhirdetéssel, ingyenes fotókkal a pálya 3 szakaszáról. Találkozzunk szeptember 22-én,a Bridgestone Budaörs félmaratonon!

Garmin SKYRUN HEGYVIDÉK


Szépjuhásznétól az Erzsébet-kilátóig.
Garmin SKYRUN ERSTE TORONY


Emeld nálunk a pulzusod a budapesti Erste Towerben!

Generali Runner’s World Run


Nyisd nálunk a futószezont a Balaton egyik legszebb helyén, ahol kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted az általad választott távot. Vár a Balaton, vár a csapatunk!

XII. NN ULTRABALATON


2018-ban tizenkettedik alkalommal is körbefutjuk a Balatont!

PRIMAVERA BALATONMAN KENESE


Kezdd nálunk a szezont egy kihívásokkal teli tökéletes bringapályán! Mindegy, hogy közép- vagy rövidtávon indulsz. Találkozzunk!POLAR KENESE FUTAM


A 2018. évi eseményünk legnagyobb újítása, hogy a versenyt nem szombaton, a Balatonman Kenese versenyünk betétszámaként, hanem teljesen önálló programként, vasárnap rendezzük meg számotokra!

GARMIN SKYRUN DUNAKANYAR


12 kilométer felfelé, 600 méter szint és a végén 1 sípálya. Aztán ha van kedved, egy gyors frissítést követően vissza ugyanezen az útvonalon lefelé, Pilismarótra. Bírod szuflával?

UPC MOBIL ULTRA TISZA-TÓ


Az UTT-111, avagy az UB KISKÖRE egy hamisítatlan „majdnem teljes” tókerülő kaland.

GENERALI NIGHT RUN BUDAPEST


Budapest legszebb éjszakai futóversenye. A 2014-ben először megrendezett eseményünk 2017-ben túlszárnyalta elképzeléseinket, közel 5000-en futottatok velünk. 2018-ban is várunk benneteket!

A nevezéshez felhasználói profil szükséges


Adatkezelési szabályzat


HAGYOMÁNYOS BEJELENTKEZÉS

GYORS BELÉPÉS KÖZÖSSÉGI FIÓKKAL

  facebook   google / gmail

Lépj be egy kattintással Facebook vagy Google ikonra kattintva.


Többé soha nem kell ugyanazokat az adatokat újra és újra kitöltened nevezéskor.
Jelszó nélkül, Facebook vagy Google fiókoddal biztonságosan bejelentkezhetsz.