KÉSZÜLJ VELÜNK!

A versenyszervezés és az edzéstervezés metszéspontjában TE állsz.
Ami pedig összeköti ezt a három pontot, az a minőségi, kitartó munka és egymás kölcsönös tisztelete.

A szintidő rangot ad a versenynek. Mindenki „hős” szeretne lenni, de hiszünk abban, hogy a személyre szabott edzésterv mellett a realitásérzék megtartása az elsődleges feladat. Ha a sportolásra szánt időkeretből valaki egyelőre nem tud felkészülni a maratonra, vagy egy ultratáv teljesítésére, akkor az jelenleg nem az ő útja.

Mindenkiben ott van a fiatal, versengő én is, de nem szabad elfelejteni, hogy a teljesítménykényszer nem ölheti meg a futás örömét!

A Balatonman PRO Team futás szekciójának vezetőedzője Plesz Botond; minden, a programban részt vevő sportoló edzésterve az ő útmutatása alapján áll össze. Célunk az, hogy sportolóink az edzésre szánt idejükből a maximumot hozzák ki, hogy az edzésterv ne “copy paste” edzésterv legyen, hanem személyre, időbeosztásra és életvitelre szabott.

Az edzéstervek mellé különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk felkészülő sportolók a Maratonman DEPO-ban, valamint ingyenes nevezési lehetőségekhez juthatnak!

Az elmúlt években Botondhoz kizárólag várólista alapján, “kihalásos alapon” lehetett bekerülni, de most itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk te is!

Nézd meg csomagjainkat IDE kattintva, hogy kiválaszthasd a számodra megfelelőt!

Sportbaráti üdvözlettel az alapítók:
Plesz Botond és Zelcsényi Miklós

Menü