A 65 KILOMÉTERES VERSENYRŐL

65 KILOMÉTER EGYÉNIBEN, A TISZA-TÓ KÖRÜL

Üdvözlünk az Ultrafutás világában!

Elérkezett az a pillanat, amikor belépsz a maratonon túli távok világába – számodra alkottuk meg 65 kilométeres egyéni versenyünket.
A nyári időpont miatt, nem csak a távot, de a várható meleget is le kell majd győznötök, így ígérhetjük, hogy kihívásban itt sem lesz hiány!

2023-as versenyünkön több mint 250 egyéni futó vett részt, akik közül sokan a 65 kilométeres távon debütáltak az ultrázás világában. Az útvonal idén változatlan, továbbra is teljes kört teszünk meg és áthaladunk az új hidakon! Versenyközpontunkat a Tisza-tó fővárosának egyik legdinamikusabban fejlődő részén, a szabad strand melletti Morotva kerékpáros pihenőben alakítjuk ki.

A nagy testvér példáját követve, eseményünket továbbra is teljesen zöld szemléletben bonyolítjuk le, így a műsorfüzet már csak online formátumban lesz elérhető, a pontokon nem lesz műanyag pohár, csak az általatok hozott “soft cupokba”, kulacsokba biztosítjuk a folyadékot – és a pontokon keletkezett hulladékot itt is szelektíven gyűjtjük, majd szállítjuk el.

Menü