A 65 KILOMÉTERES BRINGATÚRÁRÓL

65 KILOMÉTER, KÉT KERÉKEN, A TISZA-TÓ KÖRÜL

Üdvözlünk a bringatúrák világában!

Szeretettel várjuk kerékpár túránkra azokat, akik két keréken szeretnék megtapasztalni az UTT-130 hangulatát. A tókerülés iránya megegyezik a futókéval, déli irányba rajtoltok el, de nincs szintidő és nincs időmérés se. Csak rajtad áll, hogy magasabb teljesítményre kapcsolva kilépsz-e a komfortzónádból, vagy inkább kényelmesen tekerve gyönyörködsz az érintetlen környezetben.

Figyelembe véve a futók és bringás nevezések növekedését -, a Bringatúrát 2024-ben is különálló eseményként rendezzük meg, így 2024. június 30-án (vasárnap), délelőtt 9:00 kor rajtolunk majd el a versenyközpontból, Tiszafüredről. Amennyiben csapatot kísérsz, úgy a 130 km-es távot szombaton, a kísért csapattal (vagy egyéni futóval) együtt rajtolva teljesítheted. A Bringatúra 65 km.

A BRINGATÚRA SZAKMAI PARTNERE A KELLYS BICYCLES
A Kellys Bicycles mélyen elkötelezett a sport- és élményközpontú kerékpározás, az egészséges életmód, az aktív kikapcsolódás népszerűsítésében Magyarországon és világszerte. A szlovák márka saját tervező-fejlesztő csapattal dolgozik, jelenleg 35 ország piacát szolgálja ki. Magyarországon közel 100 kerékpár-üzletben értékesíti partnerein keresztül magas minőségű, kényelmes kerékpárjait és kiegészítőit, amelyek közül életkortól és felhasználási módtól függetlenül bárki megtalálja a számára ideális modellt. A hagyományos kerékpárok mellett az eBike szegmensben is aktívan fejlesztő Kellys az EU-ban gyártja pedelec kerékpárjait. A Panasonic egyetlen régiós partnereként eBike-jait a nagy múltú vállalat termékeivel szereli, ezzel új dimenziókat nyitva az elektromos kerékpározás élményeihez. Bővebb információ: www.kellysbike.com

Menü