CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2021

CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2021
📝
A rajtcsomagok átvételéhez hozzátok magatokkal a kitöltött #FelelősségvállalásiNyilatkozatot és fényképes igazolványotokat. Rajtcsomagot a #CSK vehet át, vagy aláírt meghatalmazással rendelkező meghatalmazottja.
🎒
RAJTCSOMAGÁTVÉTEL:
2021.06.29., kedd // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Népfürdő u. 5/c Maratonman DEPO
2021.06.30., szerda // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 20:00
🏠 XIII. kerület, Népfürdő u. 5/c Maratonman DEPO
2020.07.01., Csütörtök // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Népfürdő u. 5/c Maratonman DEPO
2020.07.02., Péntek // TISZAFÜRED
⏰ 14:00 – 20:00
🏠 Morotva Kerékpáros Pihenőpark, versenyközpont
2020.07.03., Szombat // TISZAFÜRED
⏰ 05:30-tól
🏠 Morotva Kerékpáros Pihenőpark, versenyközpont
A rajtcsomagban az időmérő chipet, a rajtszámot, az esemény pólóját találjátok.
Az esemény online kisfüzete:
⏰
Az időmérő chipeket a rajtcsomaggal egyszerre, 5000 Ft kaució ellenében vehetitek át.
Az időmérő rendszer, a pontokon való csekkolás után mutatja a versenyzők helyzetét.
Az időmérés a csapatok részére opcionális, a rajt és cél kivételével nem kötelező!
A verseny után a chipek a célterületen visszaválthatók!
🎤
Pénteken este 19:00 órától tartjuk a verseny hivatalos megnyitóját, ahol az egyéni versenyzőket külön köszöntjük.
#️
A rajtszámon megtalálható az UTT mentőszolgálat telefonszáma.
A rajtszám viselése a verseny alatt kötelező!
🚲
A kerékpáros kísérők a versenyzőkkel párhuzamosan indulhatnak el. A gát – ahol közlekedtek – szűk, van, ahol csak 2 méter széles. Oda-vissza forgalom lesz és az UTT-130 mezőnyén kívül még más bringatúrással is találkoztok majd, ezért kérjük, hogy ne a futó mellett, hanem előtte vagy mögötte haladjatok!
⏰
Pontos rajtidőpontok
A rajtidőpontot lekéső csapatokat csak a legvégén tudjuk elrajtoltatni és számukra nem tudjuk a pontok nyitva tartását garantálni!
🚻
Minden váltópontra szállítunk ki mobil WC-t.
🍫
A kiírás értelmében a frissítőpontokon, csak a szakaszt futó versenyzőt (aki a chipet viseli) és nem az összes csapattagot frissítjük – KIZÁRÓLAG a csapatok részére fenntartott asztalról. Kérjük, az egyéni futók asztaláról ne vegyetek el semmit, mert az kizárólag az ultrafutók részére üzemel és létkérdés számukra a célba érkezéshez.
Jeget a chipel rendelkező csapatban futó részére biztosítunk, az utolsó láda jég megkezdéséig. Ezt követően a jeget csak a zöld rajtszámos ultrafutóknak tartjuk fenn!
Az útvonalon minden ponton lesz szivacsos frissítés és három ponton slagos frissítést is biztosítunk.
🍋
Kiskörén a Balatonman Training Team pontján, hideg limonádéval várunk!
💚
A pontokra nem szállítunk ki műanyag poharat, így csak saját pohárba tudtok frissíteni. A versenyközpontban tudtok soft cupot bérelni, amelyet a verseny végén visszaváltunk.
🚗
A futók kísérete autóval, a gáton, az útvonal teljes szakaszán TILOS!
A gáton kamerarendszer üzemel, és az engedély nélkül felhajtó autókat 100 000 Ft bírsággal büntetik. Kérjük, a kísérőkocsikkal a számotokra kijelölt útvonalon közlekedjetek (CITROMSÁRGA ÚTVONAL). Az útvonal elérhető a Waze alkalmazásban is! A versenyközpont „UTT Versenyközpont” néven jelenik meg, a további váltópontok az „UTT-n” begépelésével érhetők el, ahol n=1, 2, 3,….
🚗🚗🚗
Számítsatok rá, hogy sok váltópont közelében nem áll rendelkezésre megfelelő számú parkolóhely. Kérünk benneteket, hogy a parkoltatást segítő kollégák utasításait tartsátok be, a váltást követően a pontot a lehető leghamarabb hagyjátok el.
🌜
Az éjszakai (sötétedés utáni) szakaszokon saját biztonságotok érdekében kötelező a fejlámpa viselete! Napnyugta után a pontokról kizárólag a fejlámpával rendelkező futók mehetnek tovább; minőségi fejlámpák vásárolhatók a #MaratonmanDEPOban és a versenyközpontban.
🏁
A verseny a versenyközpont bejáratánál lévő utolsó időmérőponton ér véget. Ha szeretnétek közösen befutni és közös fotót csináltatni a célban, számítsatok rá, hogy lesznek olyan időszakok, amikor sorba kell állni.
🏅
A célba érkezést követően a befutóérmet kizárólag rajtszám felmutatása mellett adjuk át, ha nem a teljes csapat futna be, hozzátok magatokkal a többiek rajtszámát is, mert kizárólag ennek bemutatásával tudjátok az összes érmet felvenni. A versenyirodán és a budapesti irodában a verseny után is adunk át érmet.
🍞
A versenyt követően minden célba érkezőt zsíroskenyérrel várunk, melyet szintén rajtszámra adunk!
📸
A verseny rajtjában, a célban és útvonalon, profi fotósok készítenek képeket rólatok, amelyek a futófotó.hu oldalon megvásárolhatók!
🏆
Csapat eredményhirdetések azon kategóriákban, ahol a női 3.helyezett csapatok beérkeztek: 20:00
További csapat eredményhirdetések: 21:30
Díjat kizárólag az eredményhirdetés keretei között adunk át. Kérjük a dobogós sportolókat, hogy személyes jelenlétükkel tiszteljék meg a versenyt és versenytársaikat, pontosan jelenjenek meg az eredményhirdetésen. Az eredményhirdetést lekéső díjazottak részére díjat utólag nem adunk át és nem postázunk.
✌️ Köszönjük figyelmeteket! ✌️
Jó versenyzést, kitartást kívánok, magam és a teljes #UTT130 staff nevében
Zelcsényi Miklós
versenyigazgató
Menü