CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2022

CSAPAT VERSENYINFORMÁCIÓK 2022

📝 A rajtcsomagok átvételéhez hozzátok magatokkal a kitöltött #FelelősségvállalásiNyilatkozatot és fényképes igazolványotokat. Rajtcsomagot a #CSK vehet át, vagy aláírt meghatalmazással rendelkező meghatalmazottja.

🎒 RAJTCSOMAGÁTVÉTEL:
2022.06.29., szerda // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11 Maratonman DEPO

2022.06.30., Csütörtök // BUDAPEST
⏰ 10:00 – 18:00
🏠 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11 Maratonman DEPO

2022.07.01., Péntek // TISZAFÜRED
⏰ 14:00 – 20:00
🏠 Morotva Kerékpáros Pihenőpark, versenyközpont

2022.07.02., Szombat // TISZAFÜRED
⏰ 05:30-tól
🏠 Morotva Kerékpáros Pihenőpark, versenyközpont

UTT STAFÉTAPP🙏
Okvetlen töltsétek le a versenyapplikációt, amely segítségetekre lesz a logisztikában és a közlekedésben is!
👉 https://ultratiszato.hu/utt-stafetapp-infok-2-10-fos-csapatok-reszere/

A rajtcsomagban – amit az Energofish jóvoltából Go Green környezetbarát bevásárlótáskába kaptok – találjátok az időmérő chipet, a rajtszámot, az esemény pólóját, valamint egy MFF Szúnyogriasztó Spray-t, szintén az Energofish-től!
Az esemény online kisfüzete itt érhető el:
👉 https://ultratiszato.hu/wp-content/uploads/2022/06/UTT22-guide-web.pdf

⏰ Az időmérő chipeket a rajtcsomaggal egyszerre, 5000 Ft kaució ellenében vehetitek át.
Az időmérő rendszer a pontokon való csekkolás után mutatja a versenyzők helyzetét.
Az időmérés a csapatok részére opcionális, a rajt és cél kivételével nem kötelező!
A verseny után a chipek a célterületen visszaválthatók!

🎤 Pénteken este 19:00 órától tartjuk a verseny hivatalos megnyitóját, ahol az egyéni versenyzőket külön köszöntjük.

🚑 A rajtszámon megtalálható az UTT mentőszolgálat telefonszáma.
A rajtszám viselése a verseny alatt kötelező!

🚲 A kerékpáros kísérők a versenyzőkkel párhuzamosan indulhatnak el. A gát – ahol közlekedtek – szűk, van, ahol csak 2 méter széles. Oda-vissza forgalom lesz, és az UTT-130 mezőnyén kívül még más bringatúrással is találkoztok majd, ezért kérjük, hogy ne a futó mellett, hanem előtte, vagy mögötte haladjatok!

⏰ Pontos rajtidőpontok
👉https://ultratiszato.hu/rajtidopontok-2022/
A rajtidőpontot lekéső csapatokat csak a legvégén tudjuk elrajtoltatni, és számukra nem tudjuk a pontok nyitva tartását garantálni!

🚻 Minden váltópontra szállítunk ki mobil WC-t.

🔥 HŐSÉGRIADÓ 🔥
A verseny hétvégéjén óriási hőség várható! A gáton árnyék egy szál sincs, sokat fogtok tűző napon futni! Kérjük a csapatokat, hogy ezen információ birtokában a frissítésre, folyadékpótlásra nagy figyelmet fordítsatok! Sapkát és pólót vizezzétek, naptejet használjatok! Lehetőség szerint minden ponton váltsátok a futókat! Ha tehetitek, a kísérőkocsikban hideg üdítővel és jéggel is készüljetek!

🍫 A kiírás értelmében a frissítőpontokon csak a szakaszt futó versenyzőt, (aki a chipet viseli) és nem az összes csapattagot frissítjük – KIZÁRÓLAG a csapatok részére fenntartott asztalról! Kérjük, az egyéni futók asztaláról ne vegyetek el semmit, mert az kizárólag az ultrafutók részére üzemel, és létkérdés számukra a célba érkezéshez.

❄️JÉG A FRISSÍTŐPONTOKON ❄️
Jeget a chippel rendelkező csapatban futó részére biztosítunk, az utolsó láda jég megkezdéséig. Ezt követően a jeget csak a zöld rajtszámos ultrafutóknak tartjuk fenn!
Az útvonalon minden ponton lesz szivacsos frissítés, és három ponton slagos frissítést is biztosítunk.

A szivacsos frissítő láda nem pólómosásra van kitéve! Kérjük – higiéniai okok miatt – abban kizárólag sapkát és szivacsot nedvesítsetek!

🍋 Sarudon, a KRONES pontján hideg limonádéval várunk!

💚 A pontokra nem szállítunk ki műanyag poharat, így csak saját pohárba tudtok frissítést tölteni. A versenyközpontban tudtok soft cupot bérelni, amelyet a verseny végén visszaváltunk.

🚗 A futók kísérete autóval a gáton, az útvonal teljes szakaszán TILOS!
A gáton kamerarendszer üzemel, és az engedély nélkül felhajtó autókat 100 000 Ft bírsággal büntetik. Kérjük, a kísérőkocsikkal a számotokra kijelölt útvonalon közlekedjetek.

🚗🚗🚗
Számítsatok rá, hogy sok váltópont közelében nem áll rendelkezésre megfelelő számú parkolóhely. Kérünk benneteket, hogy a parkoltatást segítő kollégák utasításait tartsátok be, a váltást követően a pontot a lehető leghamarabb hagyjátok el!

🌜 Az éjszakai (sötétedés utáni) szakaszokon – saját biztonságotok érdekében – kötelező a fejlámpa viselete! Napnyugta után a pontokról kizárólag a fejlámpával rendelkező futók mehetnek tovább; minőségi fejlámpák vásárolhatók a #MaratonmanDEPOban és a versenyközpontban.

🏁 A verseny a versenyközpont bejáratánál lévő utolsó időmérőponton ér véget. Ha szeretnétek közösen befutni és közös fotót csináltatni a célban, számítsatok rá, hogy lesznek olyan időszakok, amikor sorba kell állni.

🏅 A célba érkezést követően a befutóérmet kizárólag rajtszám felmutatása mellett adjuk át, ha nem a teljes csapat futna be, hozzátok magatokkal a többiek rajtszámát is, mert kizárólag ennek bemutatásával tudjátok az összes érmet felvenni! A helyszíni, illetve a budapesti versenyirodán a verseny után is adunk át érmet – szintén rajtszám ellenében.

🍞 A versenyt követően minden célba érkezőt zsíroskenyérrel várunk, melyet szintén rajtszámra adunk!

📸 A verseny rajtjában, a célban és az útvonalon profi fotósok készítenek képeket rólatok, amelyek a futófotó.hu oldalon megvásárolhatók!

🏆 Csapat eredményhirdetések azon kategóriákban, ahol a női 3.helyezett csapatok beérkeztek: 20:00- kor
További csapat eredményhirdetések: 21:30-kor

Díjat kizárólag az eredményhirdetés keretei között adunk át. Kérjük a dobogós sportolókat, hogy személyes jelenlétükkel tiszteljék meg a versenyt és versenytársaikat, pontosan jelenjenek meg az eredményhirdetésen! Az eredményhirdetést lekéső díjazottak részére díjat utólag nem adunk át és nem postázunk!

✌️ Köszönjük a figyelmeteket! ✌️

Jó versenyzést, kitartást kívánok, magam és a teljes #UTT130 staff nevében
Zelcsényi Miklós
versenyigazgató

Menü