VASÁRNAPI VERSENYINFORMÁCIÓK

VASÁRNAPI VERSENYINFORMÁCIÓK
5K 10K 21K indulók részére! 👟
 
📝 A rajtcsomagok átvételéhez hozzátok magatokkal a kitöltött #FelelősségvállalásiNyilatkozatot és fényképes igazolványotokat. Rajtcsomagot kizárólag a versenyző veheti át, vagy meghatalmazottja.
 
🎒 Rajtcsomagátvétel:
Június 29., szerda, 10:00-18:00 👉 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11
Június 30., csütörtök 10:00-18:00 👉 XIII. kerület, Tüzér utca 9-11
Július 1., péntek 14:00-20:00 👉 Tiszafüred, versenyközpont
Július 2-án szombaton, 5:30-tól 👉 Tiszafüred, versenyközpont
Július 3-án, vasárnap, 8:00-8:45 👉 Tiszafüred, versenyközpont
 
A rajtcsomagban – amit az Energofish jóvoltából Go Green környezetbarát bevásárlótáskába kaptok – találjátok az időmérő chipet, a rajtszámot, az esemény pólóját, valamint egy MFF Szúnyogriasztó Spray-t, szintén az Energofish-től!
Az online műsorfüzet itt található
👉 https://ultratiszato.hu/wp-content/uploads/2022/06/UTT22-guide-web.pdf
 
🍾 A rajtcsomaghoz járó Varga Bort a rajtszám felmutatása mellett, kizárólag 18 év feletti versenyzők részére adunk át, Tiszafüreden a versenyközpontban.
 
⏰ Az időmérő chipeket a rajtcsomaggal egyszerre, 5000 Ft kaució ellenében vehetitek át. A Balatonman Timing a pontokon való csekkolás után azonnal mutatja a versenyzők helyzetét, segítségével azok a családtagok és ismerősök is nyomon tudnak követni benneteket, akik nincsenek a helyszínen. A verseny után a chipek a célterületen visszaválthatók!
 
#️
A rajtszámon megtalálható az UTT mentőszolgálat telefonszáma. A rajtszám viselése a verseny alatt kötelező!
 
🚲 A gát – ahol közlekedtek – szűk, van ahol csak 2 méter széles. Oda-vissza forgalom lesz és a bringatúra résztvevőkön kívül még más bringásokkal is találkoztok majd, ezért kérjük, hogy körültekintően haladjatok!
 
⏰ Vasárnapi futószámok 5K 10K 21K
Rajt: 9:00
 
🚗 A futók kísérete autóval, a gáton, az útvonal teljes szakaszán TILOS! A gáton kamerarendszer üzemel és az engedély nélkül felhajtó autókat 100 000 Ft bírsággal büntetik.
 
🍫 FRISSÍTÉS
👉 5 km-es távon víz és izó a fordítónál és befutó után.
👉 10 km-es távon 3,2 km-nél, 6,8 km-nél és a befutó után
👉 21 km-es távon 3,2 km-nél, 7,7 km-nél, 12,3 km-nél, 17 km-nél és a befutó után
A frissítőpontokon továbbra is Primavera ásványvíz, BioTechUSA izotóniás sportital, szőlőcukor, banán, édes keksz és sós ropi lesz az asztalokon.
Az állomásokon BioTechUSA ENERGY GO energiaszeletet és BioTechUSA Energy Gél PRO-t is adunk.
 
FONTOS!
Idén a frissítőpontokon továbbra sem lesz műanyag pohár, ezért frissítést kizárólag saját poharadba vagy kulacsba tudsz vételezni. UTT soft copout tudsz vásárolni vagy bérelni a versenyközpontban, a bérelt poharakat a verseny után visszaváltjuk!
 
🏅 A célba érkezés után érmeket kizárólag a rajtszám felmutatása után adunk át nektek, hogy elkerüljük a visszaéléseket! A hiányzó érmeket később – szintén a rajtszám bemutatása mellett – budapesti irodánkban is át tudjátok venni.
 
🍞 A célba érkezést követően vasárnap Gulyáspartival várunk benneteket a célterületen.
 
🏆 Vasárnap , 11:00-kor hirdetjük ki az eredményeket. Kérjük, részvételetekkel emeljétek az esemény színvonalát!
Díjat kizárólag az eredményhirdetés keretei között adunk át. Kérjük a dobogós sportolókat, hogy személyes jelenlétükkel tiszteljék meg a versenyt és versenytársaikat, pontosan jelenjenek meg az eredményhirdetésen. Az eredményhirdetést lekéső díjazottak részére díjat utólag nem adunk át és nem postázunk!
 
✌️ Köszönjük figyelmeteket! ✌️
Jó versenyzést, kitartást kívánok magam és a teljes #UTT130 staff nevében:
Zelcsényi Miklós
versenyigazgató
Menü