PUTT #1 Ferenczi István bemutatkozója

 

“Sziasztok!

Ferenczi István vagyok és a 44. évemet taposom. Solymárról érkezem a versenyre, valószínű, hogy hajnali indulással. Volt válogatott labdarúgó vagyok, ahogy befejeztem a pályafutásom egyből megfertőződtem a futással😊. 2018-ban futottam az első Ultrámat, ez a BSZM volt, amit azóta is nagyon szeretek.
2020-ban egyéni UB teljesítő lettem, amire talán a legbüszkébb vagyok ebben a gyönyörű sportban.

Sok fantasztikus futóval ismerkedtem meg, volt szerencsém Lubics Szilvi által szervezett edzőtáborban is részt venni, ami nagyon inspiráló volt. Nehéz lenne egy valakit kiemelni. Van sok sportolónk, akire nemzetközi szinten is felnéznek, de számomra Takács Krisztián “Csipi” az egyik, aki igazán különleges mert nemcsak jól fut, de írni is nagyon tud… A szívemhez azonban Blaskó Misi van legközelebb.
Erőnléti edzőként dolgozok a labdarúgáson belül, jelenleg a BFC Siófoknál. A megmaradt időm a munka mellet a családomé (van 2 fiam, és egy nagyon elnéző feleségem😍). A futás mellett bringázni is szoktam, meg néha úszni. Ezt a két sportot azért vettem fel a repertoáromba a futás mellé, mert Blaskó Misi 40. szülinapján privát Ironmant teljesítettünk.  Az pedig, hogy miért teljesíteném újra az UTT-t? Tavaly a versenyt 3 hányás után, szinte végig szenvedve, nagyon mélyről sikerült teljesítenem. Ebből kifolyólag nem tetszik az akkori időm😂, de így is az enyém lett!
Akkor segítő nélkül voltam, most jön velem a segítőm, aki nem más, mint Bogár Barbara. Végig kísért az UB-n, és nem mellesleg jó barátom, Misi menyasszonya.”

 

Menü