#PUTT1 beszámoló: FERENCZI ISTVÁN

“Sziasztok!
Éljen május 1😊! Hajnali 4-kor kelés iràny Óbuda, felvenni Barbit. Ott kapok finom kávét, meg reggelit (Blaskó Séftől). Bepakolás és iràny Tiszafüred.
Borongós, esős az út, 6:30-ra érkezünk meg. A benzinkútnál egy kávé és 7-kor el is indulunk. Felhős, néha szemerkélő eső teljesen rendben van az idő… aztán a nap előbújt és vége a mókának 😂. Magas páratartalom és tűző nap kísér végig az utamon.

Szépen haladok a fordulóhoz (65 km) 6 perc/km-n belül érkezek meg. Gyors fotó Robival, aki a szervezésért felelt. Itt kiemelném, hogy remekül végezte a dolgát, köszönet érte. Flakonok feltöltése és indulás vissza. Kb 15′ volt mire elindultam vissza, bosszantott, hogy akkor vettem észre, hogy kevés a Heed-m, de sebaj megoldjuk. 85-90 km-nél volt egy komolyabb hullámvölgy, jöttek a negatív gondolatok… de Barbi hozott egy kólát, meg egy sört, így megvigasztalt. Fogytak a kiló méterek lassabban haladtam, néha rövid séta, főleg amikor ettem, ittam. Barbi könyörög, hogy egyek szilárdat, de én csak a zseléket gyűröm le. 100 felett minden rendben van, szépen egyenletesen haladok, továbbra is téma a szilárd kaja. Lemegy egy Hammer Bar és folytatom az utam. 120 kiló körül Benyomok egy coffeines gélt és gondoltam, ami benne van azt kinyomom. Ujra 6′ körül megyek, néha meg gyorsabban, aztán erős feszítés a gyomor felöl. 128 km-nél találkoztam a “rókával”😂. Úgy látszik a Tiszát nem úszom meg hányás nélkül, de ez nem foglalkoztat és nem is vet vissza. Az utolsó 2 kili szinte elrepült.

Jött a nagyon jó érzés a célban!!!  Aztán kocsiba pakolás és indulás haza. Ez volt az én Május 1-m. Hálás vagyok, hogy itt lehettem, remek szervezés, figyelmesek voltak. Profi munka!!
Amivel zárom Barbikám, te ismét bizonyítottál, köszönöm, hogy ott voltál velem ezen az úton is.🥰”

Menü