PUTT: Kozma Roland bemutatkozója

Kozma Roland vagyok (Roli Tökről!).
Balatonfüredi Atlétikai Club Sportolója és Futónagykövete, Hammer Nutrition Hungary Futónagykövete, EFK Csigafutás Tagja és a KETTYÓ SC egyik alapítótagja (Fussunk úgy, hogy közben jól is érezzük magunkat!)

A rendszeres sport mindig az életem része volt. Jó pár évet versenyszerűen atletizáltam (rövidtávfutás), 21 évet futballoztam amit komoly sérülések miatt abba kellett hagynom.

5 éve kezdtem el az ultrafutást, nagyon sokmindent köszönhetek, főleg barátokat! Hálás vagyok nekik, a barátaimnak, szüleimnek támogatnak a céljaim elérésében!

Jó pár hosszú versenyt sikeresen teljesítettem már, UB, UTH, UB Trail, Mátrabérc, pár Backyard, de minden megtalálható a DUV-on.

Általában mindenhol futok mindent, távtól és a pályától függetlenül lehet aszfalt/terep, rövid/ultra.

Számomra a futás egy terápia. Egyedül, párban, barátokkal vagy éppen randi keretein belül. Nem mondanám minden nap eljárok edzeni, ezért nincsen edzőm se. Futás közben szabad akarok maradni, hamár az élet más területein
“bezártnak” érzem magam.

Sok időt és energiát fektettem ebbe a sportba, ideje kilépnem a komfortzónámból, új dolgokat kipróbálni, feszegetni a határaimat teljesíteni egyedül ezeket a kihívásokat!

Meglátjuk mennyire leszek erős/kitartó testben és mentálisan!

Menü