PUTT Varga Róbert bemutatkozója

PUTT: 0 – ról 130 -ra

Varga Róbert vagyok, ~9 éve kezdtem teljesítménytúrázgatni, hosszabb távokat, de a kezdeti lendület után 2 – 3 évre csökkent a túrák száma, nem voltak olyan intenzív hónapjaim, mostanra pedig teljesen leredukálódott a hosszúk száma évi pár alkalomra.

Futónak / Terepfutónak egyelőre (vagy inkább már) nem vallom magam, tekintve, hogy pont azért választottam a hosszabb távokat, hogy ne kelljen tempót nyargalászni a fiatalokkal. Általában a TT -ken is egyedül bóklásztam, így a Privát teljesítésű körök nem állnak távol tőlem. PUHT és PUB a zsebben, miért maradjon ki a PUTT (azóta az újonnan született PULT is felkerült a bakancslistára….).

Az elmúlt években pár BackYard jellegű versenyre elmentem, mostanra talán azt a műfajt érzem leginkább magaménak, viszont mivel a Privátok közül talán a PUTT szintideje a legszigorúbb, így sajnos a tempón is emelni kell kicsit. Tavaly a PUB -om első 130k -s split  je 16:30 környéken volt valahol (dombokkal), szóval reális elképzelés volt (még akkor), a kényelmes 15 – 16 órás kocogós teljesítés …. Valamikor ősszel “futottam” az utolsó hosszabb távomat, és igazából azóta úgy nagyjából semmit (megint … 🙁 ). A “Nah, de majd jövőre” alapozás után (ami az elmúlt években sajnos szállóigévé érett) az év eleji felhozó túrák, pados kocogások is elmaradtak, így húsvét előtt egy 17 órát is alá írtam volna, viszont mivel korábban a segítőm is visszalépett, és nem sikerült senkit ugrasszak most úgy érzem még a szintidővel is harcolnom kell majd, azért remélem csak – csak beleférek… ☺️ 

Hétvégén kiderül képes leszek-e 0-ról 130 -ra “gyorsulni” …. 😉

 

Menü